Caterpilar
Caterpilar srl

Caterpilar srl este reprezentantul Eberspeacer in moldova de 10ani. Produsele acestei companii sunt bine cunoscute de soferii in Republica Moldova. DAF, Scania, Iveco instaleaza din fabrica incalzitoarele airtronic D2 si D4.

Încălzitoare pentru vehicule comerciale

Cu încălzitoarele pe baza de aer Airtronic şi cele pe bază de apă, Hydronic, Eberspacher oferă un portofoliu cuprinzător de încălzitoare robuste şi durabile pentru orice aplicaţie cu vehicul comercial.

Limitările exigente impuse emisiilor şi aspectele economice stimuleaza cererea de sisteme de încălzire, independente de motor. Pe lângă funcţia de confort, preîncălzirea motorului are un rol cheie în ţările cu climă rece. Doar în acest mod se poate garanta o pornire sigura a vehiculelor comerciale, chiar la temperaturi extreme. Pentru ca aceste două criterii să fie îndeplinite, Eberspacher oferă două soluţii diferite, cu produsele sale: încălzitorul cu aer Airtronic şi cel cu apa Hydronic. Cu trepte de puteri de la 4 kW la 35 kW, ambele variante de încălzitoare acoperă o gamă vastă de aplicaţii, cu portofoliul lor larg de produse. Încălzitoarele sunt optimizate ca soluţii pentru folosirea în special în vehiculele comerciale şi sunt recunoscute datorită timpului lor lung de viata şi robusteţei lor. Pe lângă aceasta, ele îndeplinesc fără nici o restricţie, toate cerinţele legate de evacuarea/nivelul de zgomot al emisiilor. Încălzitoarele independente de motor de la Eberspacher sunt potrivite atât ca soluţii pentru cazuri speciale din aplicaţii militare şi feroviale, cât şi pentru utilaje de construcţii şi tractoare.

Împreuna cu încălzirea clasica a cabinei, se poate realiza şi încălzirea autonomă a locurilor de muncă poziţionate la o anumită distanţă de propriul sistem de încălzire a vehiculului. Astfel, de exemplu, pot fi încălzite eficient cabinele macaralelor, spatiile de marfă, si compartimentele de transport ale echipajului.